Andrejsalā rīt Lielā Jaunā gada orbitālā teleportācija

Tā būs fantastiska iespēja Jaunā gada telpas un laika ceļojumā pa Andrejsalas Orbītu paņemt līdzi visu vislabāko un, jaunu emociju un spēku piepildītiem, ierasties Baltā tīģera gadā!

Mākslinieciskajā studijā Orbīta Andrejsalā, Andrejostas ielā 4 (elektrocehs), Jaunais gads tiks sagaidīts ar aktuālu mūzikas grupu un dīdžeju piesātinātu koncertprogrammu!

Vecgada vakarā, 31. decembrī, visiem interesentiem būs iespēja teleportēties stilīgas un ekspresīvas mūzikas straumē 2010. gadā. Ceļojumā pavadīs grupas Sun Quay, Forshpil, Kuchenbeat, JJ Project, Apofeoz Sound System, kā arī visiem pazīstamie un iemīļotie dīdžeji Ksenia Kamikaza, DJ Kone, DJ Funkstrot, DJ Space Contour, DJ Bombey, DJ Moro un videomākslinieki VJ Astrowind un VJ Pleshkan.

Teleportācijas seansa laikā darbosies bārs Coffee Time, kas piedāvās alkoholiskos un īpašus firmas dzērienus – kafiju, kakao, kapučīno, mokačino, karsto šokolādi.

Lai uz planētu salūtu ikviens klātesošais būtu pareizajā kondīcijā un Jaunais gads sāktos kā nākas – jautrs, ar dejām un skaļiem urā saucieniem, koncerts sāksies jau pulksten 21.00.

Izklaide

Ar koncertu 4. decembrī koncertzālē “Palladium” un Rīgā atgriezīsies amerikāņu šovmeņi “Palaye Royale”. Kā īpašie viesi viņu koncertā uzstāsies elektronikora grupa “I See Stars” un amerikāņu dziedātājs un sociālo tīklu zvaigzne Huddy.