Latvijas Nedzirdīgo savienības skaistumkonkursā uzvarējusi Daina Platace

Nākamajā gadā no 1. līdz 11.jūlijam Tbilisi, Gruzijā, notiks skaistumkonkurss "Miss World Deaf" (Miss Pasaules Nedzirdīgā). Latvijas Nedzirdīgo savienība (LNS) saņēma uzaicinājumu no šī konkursa organizatoriem un nolēma dot iespēju arī Latvijas nedzirdīgai pārstāvei dot iespēju piedalīties šajā konkursā.

18.decembrī Rīgā, kultūras centrā ''Rītausma'' notika Latvijas nedzirdīgo meiteņu skaistumkonkurss, lai izvēlētos pārstāvi iepriekšminētajam konkursam.

Pasākums risinājās aģentūras ''Mis Latvija'' pārraudzībā. Tajā piedalījās tikai trīs meitenes: Irīna Kristoforova, Daina Platace un Inga Mauriņa. Žūrijas komisija aģentūras ''Mis Latvija'' direktores Intas Fogeles vadībā izvērtēja dalībnieču trīs uznācienus uz skatuves - džinsos un T-kreklā ar nelielu runu, peldkostīmā un vakarkleitā. Meitenes lieliski nodemonstrēja savu skaistumu.

Noslēgumā žūrijas vadītāja Inta Fogele sirsnīgi sveica meitenes par drosmīgo soli un izturību. Viņa atcerējās arī, ka bija palīdzējusi noorganizēt ''Miss LNS'' konkursu 1995.gadā.

Žūrija par LNS nedzirdīgo skaistumkonkursa uzvarētāju atzina Dainu Plataci.

Svarīgākais