Marijas Naumovas studija rīko labdarības pasākumu bērnu namiem un patversmēm

Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studija MarieN Studio sadarbībā ar SIA Kviteks Iļģuciema maiznīca konditoreja un SIA Dardedze Hologrāfija rīko Ziemassvētku izrādi "Ziemassvētki ledus laikmetā".

Uz Ziemassvētku izrādi ir aicināti bērni no bērnu namiem "Ziemeļi" Rīgā, "Selga" Ventspils, "Ērģemes bērnu nams" Valkas rajons, Rīgas Samāriešu apvienība un bērni no bērnu nama un patversmēm "Bērnu Oāze".

Ziemassvētku labdarības izrāde notiks svētdien, 2009.gada 20.decembrī plkst.12 un 15 Rīgā, klubā "Artelis", Blaumaņu ielā 32.

Vairāk kā 100 bērniem no bērnu namu un patversmes tiks dāvāta Ziemassvētku izrāde "Ziemassvētki ledus laikmetā". Librets veidots pēc pazīstamās multiplikācijas filmas "Ledus laikmets" motīviem.

Izrādē piedalīsies vairāk kā 60 bērni no MarieN Studio: popgrupas "Rondino" un "MiniRondino", deju grupa "Podziņas" horeogrāfes Ingas Raudingas vadībā, Hip Hop un MarieN Studio topošie aktieri. Izrādes režisore Daina Ozoliņa.

Iļģuciema maiznīca konditoreja bērniem ir sarūpējusi gardas Ziemassvētku dāvanas.

Pagājušajā gadā Marijas Naumovas bērnu un jauniešu studija MarieN Studio rīkoja labdarības muzikālo iestudējumu "Sniega karaliene" bērnu namiem "Ziemeļi", "Apīte", "Graši", "Ērģemes bērnu nams" un aprūpes centram "Baldone", sadarbībā ar Bērnu un ģimenes lietu ministriju un SIA Kviteks Iļģuciema maiznīca konditoreja.

Svarīgākais