Dīvu nakts noslēpumainā dīva -Linda Leen

Virmoja dažādas runas par to, kura no populārām dziedātājām piedalīsies kā Dīva - pārsteigums.Noslēpums ir atklāts, ceturtā Dīva - Linda Leen.

Emocionāli un sievišķīgi elegantie „Dzirkstošās Dīvu nakts” koncerti jau šonedēļ 16. un 17.decembrī Sapņu Fabrikā.

Visas „Dzirkstošā Dīvu nakts” koncertšova dziedātājas ir zināmas: Ance Krauze, Marija Naumova, Kristīna Zaharova un Linda Leen. Viņas ir tik īpašas un tik dažādas.

„Versijas par to, kas varētu būt šī Dīva, bija dažādas. Sākot ar Margaritu Vilcāni un Laimu Vaikuli, beidzot ar Allu Pugačovu un Sjūzenu Boilu”, atzīst Sindija Vilde šī koncerta rīkotāja.

Dziedātājas izpildīs sev mīļas un nozīmīgas dziesmas gan duetos, gan solo, gan kvartetā. Katru priekšnesumu paspilgtinās dzīvās mūzikas pavadījums Kristapa Krievkalna vadībā. Dīvas ne tikai brīnišķīgi dziedās, bet arī dejos, jo kopā uz skatuves ar viņām būs deju grupas „Ritms” graciozie dejotāji.

"Latvijā ir brīnišķīgas un noslēpumainas dāmas, kuras māk sevi pasniegt, kurām ir bagāta dvēsele un ir ko teikt. Šis būs neaizmirstams koncerts, jo uz skatuves vienlaicīgi būs tik spēcīgas personības. Viņā katrā ir savs mazais pārsteigums, ko viņas mums atklās uz dzirkstošās skatuves," stāsta koncertšova organizatore Elita Mīlgrāve.

Sarkanais paklājs, svinīgi tērpušies kungi, elegantas dāmas... Skatītāju vietas pie gaumīgiem galdiņiem ar vieglām uzkodām un šampanieti. Pēc koncerta - foto ar vakara Dīvām un viņu autogrāfi, šampanietis, mūzika, dejas un īpaša atmosfēra, ko gribēsies izbaudīt, esot kopā ar sev tuviem un mīļiem cilvēkiem.

Izklaide

Strauju kulturālās attīstības gaitu uzņēmušajā Vagonu ielas radošajā kvartālā šo sestdien, 28. septembrī, norisināsies šī gada trešā un noslēdzošā “Latvijas Vinila diena”, uz kuru aicināti visi vinila plašu kolekcionāri, pirkt un pārdot gribētāji, kā arī vienkārši interesenti.

Svarīgākais