Aicina piedalīties radošajā darbnīcā studijā „Peahen”

Pirmssvētku laikā būsiet mīļi gaidīti piedalīties radošajā darbnīcā, kas notiks trešdien, 16. decembrī, no pulksten 19.00 līdz 22.00. Tajā pašu radītās lietas pārtaps sirsnīgās un neatkārtojamās dāvanās sev tuvajiem cilvēkiem.

Atliek vien ļauties vilinājumam, un mēs jums iedosim sadzīves priekšmetu, krāsas, palīdzīgu roku un padomu, un jūs ar apgleznoto priekšmetu kā iepriecinājumu sev vai kā dāvaniņu saviem mīļajiem varēsiet doties mājup. Nodarbības maksa ir 10 latu, tajā iekļauti materiāli, apmācība, laba atmosfēra, kafija un tēja. Ja paņemsiet līdzi draugu vai draudzeni, ietaupīsiet 10% no dalības maksas; grupām, kurās ietilpst vairāk nekā četri cilvēki, dalības maksa tiks samazināta par 20%! Lūdzam pieteikt dalību radošajā darbnīcā līdz 11. decembrim pa e-pastu vai pa tālruni 29704088.

Pašreiz Rīgā nav daudz tādu vietu, kur ikviens bērns vai pieaugušais var atnākt un realizēt savas radošās idejas uz ikdienas priekšmetiem, tos pēc tam aiznesot mājās un priecējot gan sevi, gan savus tuvos. Darbnīcas domātas ikvienam cilvēkam, kurš vēlas būt kreatīvs, tādēļ, balstoties uz mūsu līdzšinējo pieredzi, vēlamies gan bērniem, gan pieaugušajiem sniegt iespēju apmeklēt šādu darbnīcu un brīvi iesaistīties radošās nodarbēs.

Radošā darbnīca Peahen Andrejsalā, Andrejostas ielā 4 (objekts nr. 13 kartē) darbojas ne vien kā mākslas studija tajā rezidējošajiem māksliniekiem, bet arī kā brīvas izpausmes vieta ikvienam, kam ir vēlēšanās realizēt sevi kādā mākslas virzienā – vai tā būtu pakaramo un krūzīšu apgleznošana, auduma somu apdrukāšana, vai arī ūdens pasaules attēlošana zīmējumos. Studijas mākslinieki labprāt piedāvā savas idejas un dalās zināšanās par to, kā ikviens var radīt interesantu un paliekošu ikdienas priekšmetu ar savu raksturu un radošu pieskārienu.

Svarīgākais