Latvijas Universitātes studenti mainīsies ar mācību grāmatām un rīkos labdarības tirdziņus

No 9.decembra līdz 12.decembrim Latvijas Universitātes (LU) studenti visās 13 universitātes fakultātēs varēs ziedot vai samainīt mācību grāmatas, kas pašiem studentiem vairs nav vajadzīgas, bet varētu noderēt skolēniem. Šādā veidā tiks papildināts Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Rīgas skolu vecāku konsultatīvās padomes un nodibinājuma "Viens otram" mācību grāmatu klāsts ikgadējai mācību grāmatu maiņai.

Paralēli tam LU Pedagoģijas un psiholoģijas fakultātes studenti rīko izstādi un labdarības tirgu "Putenis", piedāvājot iegādāties LU studentu un mācībspēku darinātus niekus vai meistardarbus, tiekoties ar šo darbu autoriem un pret ziedojumu iegūstot savā īpašumā kādu no viņu darinājumiem: krelles, auskarus, cimdu pāri, gleznas, svētku kartiņas un daudz ko citu. Iegūtie līdzekļi tiks ieguldīti fakultātes Bērnu istabas izveidei.

"Puteņa" labdarības tirgus dalībnieki var pieteikties līdz 5. decembrim, aizpildot anketu www.ppf.lu.lv

Izklaide

Šogad 30 gadu jubileju atzīmē grupa “Pienvedēja piedzīvojumi” – latvju rokmūzikas fenomens, trīs puiši no Sabiles, kuri visas trīs šīs desmitgades muzicējuši nemainīgā sastāvā un būtībā pirmie spējuši kā alternatīvās skatuves pārstāvji tikt radiostaciju rotācijās un TV apritē.

Svarīgākais