Dailes teātrī vīrieši uz nervu sabrukuma robežas

Dailes teātrī četri vīrieši atrodas uz nervu sabrukuma robežas,iespējams viss mainīsies pēc 5. novembra, kad somu režisora Mikas Milliaho komēdija piedzīvos pirmizrādi.

Taču ja nopietni tad, aktieri Andris Bērziņš, Pēteris Liepiņš un Juris Frinbergs režisora Gundars Caukas vadībā iestudē somu režisora Mikas Milliaho komēdiju "Vīrieši uz nervu sabrukuma robežas"

Viena istaba un trīs bezpalīdzīgi, taču cerību nezaudējoši vīrieši, kuri apmaldījušies katrs savā dzīvē. Savstarpējos kašķos un attiecību noskaidrošanā viņi cenšas atrast izeju no šī labirinta. Jaunais režisors Gundars Cauka ar šo darbu debitē Dailes teātrī.

Mika Milliaho luga ir spējis radīt mazu sabiedrības modeli, trīs draugu centienos rast jēgu un attaisnojumu savai dzīvei atspoguļojot plašāku sociālu kontekstu. Skaidri un vienkārši, bet arī gudri un fascinējoši – tiem, kuri gatavi sadzirdēt un ļauties.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.