Leļļu teātrim - 65

Šodien Latvijas Leļļu teātris svinēs savu 65.dzimšanas dienu, skatītājiem piedāvājot īpašus pārsteigumus.

Teātris savā dzimšanas dienā bērniem radīs īpašus svētku mirkļus, jo starpbrīžos un pēc izrādēm bērni varēs doties rotaļās un zīmēt, savukārt vecāki tiek aicināti ņemt līdzi fotoaparātus, jo bērniem būs iespēja fotografēties teātra krāsainajās dekorācijās.

Teātra jubilejas dienā "SEB bankas" kaķis Sebastians rūpēsies, lai katram mazajam teātra apmeklētājam tiktu pa gabaliņam svētku tortes.

Svinot 65. dzimšanas dienu, Latvijas Leļļu teātris atklās jauno "Pifa pastu". Bērni jebkurā dienas laikā, ienākot teātrī, varēs uzzīmēt vēstuli kādam no saviem mīļākajiem izrāžu tēliem un ar "Pifa pasta" starpniecību to nogādāt adresātam.

Šodien Latvijas Leļļu teātra lielajā zālē bērniem būs iespēja noskatīties izrādi "Trīs sivēniņi un vilks. Spēlēsimies" latviešu un krievu valodā, savukārt Mazajā zālē būs skatāma izrāde "Lapsiņa Kūmiņa un vilks Znotiņš" latviešu un krievu valodā.

Savā jubilejas sezonā Latvijas Leļļu teātris vēlas iepriecināt pēc iespējas lielāku mazo skatītāju pulku, tādēļ pēc dzimšanas dienas svinībām Rīgā teātris viesosies dažādās Latvijas pilsētās un pagastos ar viesizrādēm.

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.