Daugavpils teātris aicina uz pirmizrādi

30. septembrī Daugavpils teātra Lielajā zālē uz atjaunotās skatuves notiks pirmizrāde: dramatiskais paradokss vienā cēlienā ''Tāda sieviete''(N. Jevreinovs).

Sieviete, kura ir bagāta, ietekmīga cilvēka mīļotā, kurai ir viss, ko viņa vēlas, pēkšņi jūt vajadzību būt nabazīgai un izjust apkārtējo līdzjūtību. Paradoksāla situācija? Varbūt tiešām nauda nav īsti tas, kas spēj darīt sievieti laimīgu? Varbūt vīrieši, šie smieklīgie naudas maisi, ļoti neapdomīgi rīkojas, eksperimentējot ar sieviešu izturību panest visu iespējamo vēlmju piepildīšanos? Sievietes ir ļoti mīklainas un pārsteigumu pilnas būtnes... un tad var notikt visai dīvains situācijas atrisinājums...

Izrādē piedalās visi teātra krievu trupas aktieri, kostīmu māksliniece -N.Marinoha, scenogrāfs - I.Folkmanis, komponists - V.Zilveris. Bet galvenais - pēc ilgiem gadiem mūsu teātrī kā izrādes režisors atkal viesojas Juris Rijnieks!

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.