Ģertrūdes ielas teātrī pirmizrāde dejas un mūzikas projektam "Taurentiņi"

Trešdien, 19.maijā Ģertrūdes ielas teātrī pirmizrādi piedzīvos otrā no četrām maijā un jūnijā paredzētajām Latvijas Kultūras akadēmijas topošo režisoru izrādēm - Lijas Liepiņas "Taurentiņi", nra.lv informēja teātra "United Intimacy" un biedrības "Tarba" pārstāve Zane Estere-Gruntmane..

"Taurentiņi" - tikai viena dejotāja un tikai viens instruments - kontrabass. Divi stāsta dalībnieki. Viņi abi stāsta un abi piedzīvo… Pēkšņi tu dzirdi mūziku, kādu nekad neesi dzirdējusi. Tev nav ne jausmas, kad pēdējo reizi dzirdēji mūziku. Elpo. Bet tas notiek, tagad un te. Elpo. Tu vari doties līdzi, izpētīt, iepazīt, aizrauties, doties ceļojumā jaunā pasaulē. Elpo. Tikai jāpārkāpj šķēršļi. Sava ķermeņa uzliktie šķēršļi. Vajag elpot. Tu esi pārsteigta, ieraugot viņu pirmo reizi. Elpo. Kas viņš ir? Vai tā var būt? Elpo. Tev tik ļoti gribas izstāstīt viņam par dārza taurentiņiem. Un tu aizmirsti elpot.

Izrādes režisore: Lija Liepiņa. Kontrabass: Staņislavs Judins Deja: Kristīne Vismane

Pirmizrāde: 19.maijā plkst. 19:00

Izrādes: 20.maijā un 21.maijā plkst. 19:00

Vieta: Ģertrūdes ielas teātris, Ģertrūdes ielā 101 a (ieeja no pagalma)

Ieeja par ziedojumiem: (ziedojums 1 Ls)

Izklaide

Ar koncertu kultūras norišu vietā “M/Darbnīca” šo trešdien, 2. oktobrī, tiks atklāta džeza dziedātājas Santas Šilleres koncerttūre “Other Ways”. Latvijas koncerta īpašais viesis – saksofonists Toms Rudzinskis.