Piektdiena, 17.maijs

redeem Dailis, Herberts, Umberts

arrow_right_alt P.S.Kultūra \ Teātris

Izrāžu apvienība meklē Latvijas laimīgās sievietes

Izrāžu apvienība "PANNA" izsludinājusi konkursu - jebkura laimīga Latvijas sieviete var iesūtīt izrādes veidotājiem savu fotogrāfiju, kurā viņa redzama laimīga.

Veiksmīgākās piecas iesūtītās fotogrāfijas tiks iekļautas izrādes "Tāda es esmu" fināla klipā.

Līdz 2010. gada 14.marta plkst. 23:59 jebkura Latvijas sieviete, kas uzskata sevi par laimīgu, var izrādes veidotājiem uz e-pastu tadaesesmu@gmail.com nosūtīt vienu savu fotogrāfiju, kurā redzams, ka šī sieviete ir laimīga, emocijām bagāta un skaista.

No iesūtītajām fotogrāfijām izrādes režisors Juris Rijnieks izvēlēsies piecas fotogrāfijas, kas tiks iekļautas izrādes fināla klipā. Piecu izvēlēto fotogrāfiju iesūtītājas saņems ielūgumus divām personām uz izrādi "Tāda es esmu" Rīgā vai citā Latvijas pilsētā.

Konkursa rezultāti tiks paziņoti izrādes mājas lapā www.tadaesesmu.lv otrdien, 16.martā. Uzvarētājas tiks informētas arī personīgi, bet visas iesūtītās fotogrāfijas tiks publicētas izrādes mājas lapā, veidojot savdabīgu liecību par to, ka arī šajā laikā ir iespējams justies laimīgai, skaistai un veiksmīgai.

Jaunā izrāžu apvienības "Panna" izrāde - Aivas Birbeles "Tāda es esmu" ar Zani Daudziņu galvenajā lomā ir absolūti atklāts latviešu sievietes miesas stāsts, kurā tiek veikt pilnīga ķermeņa inventarizācija un apkopota intīmo zonu bilance.

Pirmizrāde - 19.martā plkst. 19.00 kinoteātrī "Rīga".

Juris Rijnieks - stand-up žanra aizsācējs Latvijā, režisors ar lielu pieredzi radošu projektu un izrāžu veidošanā un organizēšanā, vairāku "Spēlmaņu nakts" teātra balvu ieguvējs Latvijā, kā arī pasniedzējs ar vairāk kā desmit gadu pieredzi komunikācijas treniņu un intensīvo biznesa apmācību veidošanā un vadīšanā.

Izrāžu apvienība "Panna" izveidota 2008. gadā, lai iestudētu un producētu izrādes un pasākumus plašam skatītāju lokam Latvijā un Baltijā.