Latvijas mākslinieki Vācijā piedalīsies izstādē "Keine Angst!"

Vairāki Latvijas mākslinieki piedalīsies Vācijas pilsētā Leipcigā notiekošā izstādē "Keine Angst!", kas tiks atklāta 23.jūlijā, informēja mākslinieku pārstāve Zane Zajančkauska.

Izstādē tiks pārstāvēti latviešu mākslinieki Katrīna Neiburga, Ivars Grāvlejs, Kate Krolle, Ingrīda Pičukāne, Linards Kulless un Margita Zālīte.

Izstāde uzdos jautājumus par indivīda attiecībām ar autoritāti un sabiedrības normu rašanos un pastāvēšanu.

Projektu "Keine Angst!" organizē kultūras menedžeri no Latvijas, Lietuvas, Bosnijas un Hercegovinas un Čehijas. Projekta laikā līdz jūlijam notiks izstāde, koncerts un mākslinieku diskusija.

Izstādē "Keine Angst!" kopā ar latviešu māksliniekiem piedalīsies mākslinieki no Bosnijas un Hercegovinas, Lietuvas un Vācijas. Izstādes telpai īpašu labirinta konstrukciju veido Drēzdenes arhitekts Volfgangs Kurcs.

Projekts "Keine Angst!" tiek īstenots Leipcigā, 20.gadsimta sākumā celtā tapešu fabrikā "Tapetenwerk", kas kopš 2006.gada pielāgota mākslas, kultūras notikumiem un radošo industriju darbībai.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais