Astotais marts svētki Martas ielā

© Reinis Hofmanis F64

Martas iela un skaitlis astoņi nav izvēlēts nejauši, tieši astotajā martā radošajā telpā Tasty, kas atrodas Martas ielā 1 tiks atklāta astoņu mākslinieču Ingas Ģibietes, Zanes Tikumas, Klāras Grundšteines, Kristīnes Lasmanes, Irēnas Andrējevas, Baibas Dundures, Dārtas Hofmanes un Lauras Sarkanes kopīgi veidota izstāde.

Radošajā telpā "Tasty" satikušās astoņas atšķirīgu uzskatu, vecuma un nodarbošanās mākslinieces, katra ar savu stāstu par sievieti. Viņu sievietes varēs atrast gleznās, fotogrāfijās, grafikās, tekstīlijās un vēl citās tehnikās veidotajos darbos.

Sieviete ir maiga, koķeta un noslēpumaina, ironiska un pārdroša. Varbūt iemīlējusies, stipra un neatkarīga, bet nedaudz nogurusi no ikdienas, tomēr sieviete no kāju pirkstiem līdz pat matu galiņiem, norāda mākslinieces.

Izstādes atklāšana, ziedi un šokolāde Starptautiskajā sieviešu dienā 8. martā, plkst. 19:00, bet izstāde skatāma līdz pat 20. martam.

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais