Likteņdārza labdarības izsoles darbi

GLEZNAS, GRĀMATAS, FOTOGRĀFIJAS. Labdarības izsolē piedāvātie darbi ir ļoti dažādi. Starp tiem būs arī Lienas Baklānes Bērnība © Publicitātes foto

Šodien, 11. maijā, galerijā Antonija (Rīgā, Brīvības ielā 157) tiek atklāta Likteņdārza labdarības izsoles darbu izstāde. Rīkotāji informē, ka tajā tiks piedāvāti 90 priekšmeti – grāmatas, fotogrāfijas, grafikas, gleznas, plakāti, tēlniecības un dizaina darbi, mākslas darbi no porcelāna un stikla, kā arī juvelierizstrādājumi.

Izstādē būs apskatāmi darbi, kuru autori jau līdz šim atbalstījuši Likteņdārzu: fotogrāfi Leons Balodis, Ieva Epnere un Gvido Kajons, grafiķi Leonards Laganovskis, Māris Subačs un Nele Zirnīte, mākslinieki Jānis Anmanis, Agate Apkalne, Ilze Avotiņa, Katrīna Avotiņa, Liena Baklāne, Artis Bute, Juris Dimiters, Ivars Drulle, Helēna Heinrihsone, Ivars Heinrihsons, Ieva Iltnere, Rasa Jansone, Inita Kārkluvalka, Frančeska Kirke, Ernests Kļaviņš, Sandra Krastiņa, Tatjana Krivenkova, Gunārs Lūsis, Ivars Miķelsons u.c. Mākslas darbu cienītājiem būs iespēja nopirkt arī grāmatas, piemēram, Jāņa Grota Vēstules Solveigai (47. eksemplārs no 750 ar autora parakstu), Sigismunda Vidberga Latvija zīmējumos un profesora Pāvula Jurjāna 100 latvju tautas dziesmas. Mākslinieki Likteņdārzam ziedos pusi no darba sākuma cenas, bet izsoles darbu dāvinātāji - visus ienākumus no darbu pārdošanas. Ienākumi no izsoles tiks ieguldīti Likteņdārza būvniecības turpināšanā. Izsole interneta tiešsaistē notiks no 22. maija līdz 2. jūnijam.



Svarīgākais