Atklās savdabīgo Laijas – Lauras Ozoliņas gleznu izstādi „Ceļojums Visumā”

Laijas – Lauras Ozoliņas viluzorās mākslas gleznu izstādes „Ceļojums Visumā” atklāšana notiks šā gada 30.janvārī plkst.16.00 Siguldas pagasta kultūras namā.

Gleznotājas mākslas darbi ļauj mums doties neticami tālos ceļojumos Visumā, skatīt daudz plašāku un krāšņāku pasauli mums apkārt un ielūkoties dziļāk sevī, lai atklātu, cik daudz vērtību slēpjas katrā no mums.

Šīs neparastās gleznas pārsteidz arī ar to, ka, mainot apgaismojumu, tās iegūst tūkstošiem dažādu krāsu nianšu, sāk mirdzēt, to tēli atdzīvojas un mūsu skatienam paveras jauna un līdz tam neredzama pasaule.

Gleznotāja ar saviem darbiem piedalījusies un augstu atzinību guvusi gleznu izstādēs ne tikai Latvijā, bet arī ārpus tās, piemēram, Lietuvā, Krievijā, Vācijā.

Izstādes atklāšanas laikā apmeklētājiem būs iespēja ne tikai iepazīties ar talantīgo gleznotāju un šo iedvesmojošo un skaisto gleznu tapšanas veidu, noklausīties Laijas – Laura Ozoliņas radīto dzeju, bet arī baudīt teātra uzvedumu.

Gleznu izstāde apmeklētājiem būs pieejama līdz šā gada 20.februārim.

Izklaide

Dziedātājs Justs izdevis melanholiski enerģisku dziesmu par pieaugšanu “Atslēdziņas” – šoreiz kopā ar Tikasha Sakama. Kas ir Tikasha Sakama? Atraktīvā mediju personība Nansija Garkalne, kura savas muzikālās dotības teicami pierādīja, šogad uzvarot šovā “Balss maskā”.

Svarīgākais