Sūzana Elizabete Filipsa. Tauriņa efekts

Apgāds Kontinents laidis klajā Sūzanas Elizabetes Filipsas romānu Tauriņa efekts. To no angļu valodas tulkojusi Ingūna Jundze

Šī darba lasīšana ir visnotaļ aizraujošs pasākums visiem Filipsas cienītājiem.Dāmu romānu fani dod Tauriņa efektam četrarpus zvaigznītes no piecām iespējamajām.

Slavenā fiziķe Džeina Dārlingtone secinājusi, ka viņas galvenā problēma ir asais prāts, jo pelēkām pelēm līdzīgas gudras teicamnieces der tikai nīkšanai laboratorijā. Lai pasargātu iespējamos bērnus no līdzīga likteņa, zinātniece nolemj atrast piemērotu tētiņa kandidātu – izcili stulbu amerikāņu futbola meistaru ar cāļa smadzenēm. Problēmas rodas tad, kad, izrādās, ne visi amerikāņu futbolisti ir tādi kretīni, kā to pieņemts uzskatīt.

Izklaide

Liepājas Olimpiskajā centrā 19. oktobrī norisināsies dziedātājas Aijas Andrejevas muzikālās darbības 20 gadu svinību lielkoncerts “Tagadne”, kurā piedalīsies simfoniskais orķestris “Baltic Groove Orchestra”, kā arī vairāki viesmākslinieki. Gatavojoties koncertam, Aija nākusi klajā ar iespaidīgu videoklipu dziesmai “Pa īstam”.

Svarīgākais