Grāmatnīcas "Globuss” uzsāk akciju dzīvnieku patversmes iemītnieku atbalstam

Šodien grāmatnīcās "Globuss” (Vaļņu ielā 26 un Dzirnavu ielā 67) tiek uzsākta skolas papīra izstrādājumu pārdošanas akcija ar mērķi atbalstīt Rīgas dzīvnieku patversmes „Dzīvnieku draugs” un Rīgas pilsētas dzīvnieku patversmes četrkājainos iemītniekus – no katra izdarītā pirkuma divus santīmus ziedojot dzīvnieku patversmei. Akcija notiks līdz jaunā mācību gada pirmajai nedēļai – 5. septembrim.

Akcija atbalstīt Rīgas dzīvnieku patversmju iemītniekus ir turpinājums šī gada pavasarī organizētajai makulatūras vākšanas kampaņai, kuras rezultātā vecās grāmatas, avīzes un citi papīra un kartona izstrādājumi tika nodoti otrreizējai pārstrādei, izgatavojot dažādus skolas papīra izstrādājumus – burtnīcas, klades, zīmēšanas un akvareļa albumus. Pērkot burtnīcas un klades, rīdzinieki pastarpināti ziedos divus santīmus patversmes dzīvniekiem. Savukārt, par saziedotajiem līdzekļiem mūsu mazajiem, nelaimē nonākušajiem draugiem – suņiem un kaķiem, tiks sagādāti medikamenti un pārtika.

Izklaide

Īsi pirms došanās rudenī plānotajā akustiski romantiskajā koncerttūrē “Vēstule  Tev”, Samanta Tīna izdevusi dziesmu “Nav nevienas saules”, kas ir “smeldzīgs stāsts par abpusēju mīlestību, kam liktenis nav lēmis būt.” Singlam tapis arī atbilstošu noskaņu veidojošs liriku videoklips.

Svarīgākais