Jura Rubeņa un Māra Subača grāmata „Domas un līdzības” izdota somu valodā

Vakar,20.septembrī, Latvijas vēstniecībā Helsinkos notikusi mācītāja Jura Rubeņa un mākslinieka Māra Subača grāmatas „Domas un līdzības” tulkojuma somu valodā „Kahdeksäs päivä” atklāšana.

Grāmatu Somijā izdod izdevniecība „Kirjapaja”, somu valodā tulkojusi Mirja Hovila (Mirja Hovila). Pasākuma viesus uzrunās Latvijas vēstnieks Somijā Juris Bone un izdevniecības „Kirjapaja” viceprezidente Anne Marija Lanta (Anne-Maria Lantta).

Jura Rubeņa un Māra Subača darbu izlase „Domas un līdzības” vispirms tika izdota angļu valodā ASV ar nosaukumu „Finding God in a Tangled World”. To sastādījis Batleras Universitātes profesors Pols Valjērs. Šo grāmatu ASV interneta žurnāls „Spirituality& Practice” ir ierindojis 2007.gada labāko garīgo grāmatu sarakstā.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.