Arnolds Auziņš - “Dzīvās atbalsis”

© publicitātes

Arnolda Auziņa atmiņu grāmata ir labsirdīga humora pilns stāstu krājums par tiem, kas veidoja un arvien veido Latvijas radošās indrustijas pamatus. Tādas izcilas personības kā Ojārs Grinbergs, Arvīds Žilinskis, Ārija Elksne, Harijs Heislers, Arvīds Grigulis, Kārlis Pamše u. c. Dzīvo un darbojas autora atmiņās, viņi ir reizē lieliski publikas priekšā un asprātīgi sarunbiedri, katrs ar savu likteni un niķiem, bet vienoti radošā talanta spēkā ― mūsu iemīļotie mākslinieki.

A.Auziņam iznākušas vairākas dzejoļu izlases gan bērniem, gan pieaugušajiem. Dzejas tematika ļoti daudzveidīga — patriotisms un dzimtenes mīlestība, mātes tēma, jaunība, skolas dzīves norises, darbs, daba visā tās daudzveidībā, mazo bērnu pasaulīte ar tās izjūtām un pārdzīvojumiem. Kaut arī A.Auziņš roku izmēģinājis gandrīz visos iespējamos literatūras žanros, viņa aicinājums ir un paliek publicistika. Kaut arī A.Auziņš dzīvo un strādā Rīgā, tomēr nekad nav pārtrūkusi viņa saikne ar dzimto - Dundagas novadu.

Meklējiet visās Latvijas grāmatnīcās!

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais