"Jāņa Rozes" grāmatnīca atklāj īpašu viesistabu lasītājiem

Šodien grāmatnīcā "Jānis Roze", Rīgā, Blaumaņa ielā 31 tiks svinēta jaunās viesistabas iekārtošana.

Pie Grāmatnieka kunga turpmāk būs laipni gaidīts jebkurš grāmatu mīļotājs. Ikviens varēs pakavēties jaunu un ne tik jaunu izdevumu sabiedrībā, iedzert kādu tasi tējas, pašķirstīt grāmatas un patērzēt ar kādu no Grāmatnieka kunga plašās radu un draugu saimes.

Grāmatnieka kunga viesistabā ir atrodamas ap 4000 ļoti vecas, vecas un gandrīz jaunas grāmatas dažādās valodās. Viedais vīrs uzskata, ka grāmatām ir jāļauj mainīt dzīvesvieta, tāpēc viņa plauktos atrodamās grāmatas ir iespējams iegādāties. Tāpat arī viesistabas plauktos būs laipni gaidītas tās grāmatas, kuru pašreizējie īpašnieki vēlas tām atrast jaunas mājas.

Viesistaba Rīgas centrā ir iekārtota arī tāpēc, lai Grāmatnieka kungs varētu īstenot sen loloto sapni - pavadīt vecumdienas labā sabiedrībā. Tā kā vecais vīrs ir ļoti viesmīlīgs, grāmatu cienītāji regulāri tiks aicināti uz dažādiem pasākumiem. Jau tuvākajā laikā ir plānotas muzikālas pēcpusdienas, tikšanās ar interesantiem cilvēkiem un grāmatu kluba sanāksmes.

Izklaide

Jo lielāki meli, jo lielāka iespēja, ka tiem noticēs, – šo apgalvojumu var attiecināt uz vairākiem visai neseniem gadījumiem, kad krāpnieki peļņas vai slavas nolūkos stāstīja neiedomājamas lietas, taču daudzi viņiem ticēja līdz pat brīdim, kad meli sabruka kā kāršu namiņš, vēsta kanāls “National Geographic”.

Svarīgākais