GRĀMATU APSKATS: Stāsti, kas sasilda sirdi un spēcina mātes garu

© Publicitātes foto

Džeks Kenfīlds, Marks Viktors Hansens, Mārsija Šimofa, Kerola Klaina. Cāļa zupa mātes dvēselei. Stāsti, kas sasilda sirdi un spēcina mātes garu. Izdevniecība Zvaigzne ABC

Kārtējais izdevums sērijā Cāļa zupa jeb kārtējā deva iedvesmojošu stāstu, un šoreiz šis apkopojums, veltīts mātei. Šajā krājumā ir iekļauti vairāki desmiti brīnišķīgu stāstu, daži jautri dzejoļi, slepena vienošanās ar mazdēlu, humorpilna lūgšana Dievam... Par ko tie vēsta? Par bērniem – maziem, lieliem, saviem, svešiem, adoptētiem, nejauši iemīlētiem... Un par mātēm – laipnām, stingrām, mīļām, saprotošām, darbos iegrimušām, smieklīgām, varonīgām... Lai cik dažādi būtu šie vēstījumi, tos vieno kāda būtiska atziņa – ne tikai bērns, bet arī māte ir Dieva dāvana, kas jāmīl un jāsargā. Jo pat tad, kad bērns ir piedzimis, māte turpina nest viņu zem sirds. Un dara to visu mūžu.



Izklaide

Enerģiskā pašmāju grupa “Have No Heroes”, kuras pārstāvji sevi pieskaita pankrokam, lai gan drīzāk spēlē postpanka nišā, izdevuši jaunu singlu “Upside-Down World” un tā video. Tā gan ir viņu pieteikto jaunumu mazākā daļa.

Svarīgākais