Sestdiena, 4.maijs

redeem Vijolīte, Viola, Vizbulīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Līgatnes novadā sāksies starptautiskais mūzikas festivāls "Laba daba"

© Kaspars Krafts, f64

Šodien Latvijas Universitātes atpūtas kompleksā "Ratnieki" Līgatnes pagastā, Līgatnes novadā, sāksies starptautiskais mūzikas festivāls "Laba daba 2013", kur bez muzikālās programmas varēs baudīt arī filmu programmu un citas aktivitātes.

Festivāls ilgs līdz 4.augustam, un tajā uz septiņām skatuvēm uzstāsies vairāk nekā 60 mūziķu grupas un dīdžeji.

"Laba daba" uzstāsies pašmāju grupas "Baložu pilni pagalmi", "Zig Zag", "Apofez sound system", "Laiksne", "Trakula", "Vētras saites", "Vējam kabatā", "Parara", "Tribes of the city", "Satellites LV", "Pienvedēja piedzīvojumi", Nils Īle un "Afro ambient", "Skumju akmeņi", "Rūsa" un "Manta".

Tāpat festivālā uzstāsies "Soundarcade", Elizabete Balčus, "Rīta stienis", "Komjaunatne" un apvienība "7 pieauguši vīrieši", kas šogad uz skatuves kāps kopā ar dziedātāju Olgu Rajecku.

Festivālā uzstāsies arī leģendārā grupa "Jumprava" un "Abdul Camara" ar grupu, kas ir starptautisks muzikāls projekts, kuru pārstāv mūziķi no Ganas un Zviedrijas.

Šoreiz festivālā viesosies arī trešā viļņa ska aizsācēji "The Toasters" no ASV, skandalozā Krievijas electroclash apvienība "Barto", vācu tumšā viļņa pārstāvji "Deine Lakaien" un pašmāju mūzikas apvienības "Inokentijs Mārpls", "All Day Long", "Carnival Youth", "Audience Killers", "Oyaarss", "Apziņas parazīti", "Rebel Riot", "Band mango" un "PND".

"Laba daba" ir starptautisks mūzikas festivāls, kas notiek jau piekto gadu.