"Jaunā viļņa" zvaigznes Ragciemā našķosies ar kūpinātām zivīm

© Airida Žolīte

Nākamnedēļ piejūras ciematā Ragaciemā tiks organizēta "Zivju diena" - neformāls pasākums populārā mūzikas konkursa "Jaunais vilnis" dalībniekiem un viesiem.

Pasākumā tiek gaidīti vairāk kā 300 viesu, tai skaitā Krievijas šovbiznesa zvaigznes, Latvijas uzņēmēji un politiķi, kā arī uzņēmēji no Krievijas, Ukrainas, Kazahstānas, Izraēlas un citām valstīm. "Zivju dienu" organizē Biolars - lielākais ķīmiskās rūpniecības uzņēmums Baltijas valstīs.

"Ideja par "Zivju dienu" mums ar Aleksandru Rumjancevu radās jau pirmā "Jaunā viļņa" laikā," - stāsta Latvijas uzņēmējs Jurijs Daņilko. "Ragaciemā atrodas slavens zivju tirgus, šurp panašķoties ar svaigi kūpinātām Baltijas jūras veltēm bieži brauc daudzi ārvalstu mākslinieki un uzņēmēji. Mēs nolēmām to visu apvienot un konkursa ietvaros radīt svētkus. Ciemiņu ar katru gadu kļūst arvien vairāk: ja pirmajā reizē atbrauca ap 150 cilvēku, tad šogad gaidām vairāk kā 300 viesu."

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais