''N’Works'' izveidojis savu versiju par grupas "Borowa Mc" dziesmu "Bez Tevis"

Grupas "Borowa Mc" solists Aigars Runčis © F64

Grupas "Borowa Mc" dziesmai "Bez Tevis" klajā nācis remikss. To veidojis mūzikas producents N’Works.

"Dziesmas "Bez Tevis" remikss tapa pēc grupas "Borowa Mc" aicinājuma to izveidot, jo līdz šim mums sadarbība nebija uzsākta. Šoreiz mans domu gājiens ir atšķirīgs no ierastā soulfulhouse skanējuma," skaidro dziesmas remiksa autors mūzikas producents N’ Works. "Manuprāt, šis remikss, kurš no dziesmas oriģināla atšķiras daudzējādā ziņā, ir izdevies veiksmīgs, un jācer, ka klausītājiem tas patiks gan klausoties to mājās, gan arī deju zālēs."

Dziesmas "Bez Tevis" oriģinālversija kā skaņu celiņš skan jaunajā latviešu pilnmetrāžas filmā "Pasažieri" (režisors Jurģis Tūbelis). Savu pirmizrādi filma piedzīvos 28.novembra vakarā t/c "Mols". Vienā no galvenajām lomām ir iejuties arī grupas "Borowa Mc" dalībnieks - Aigars Runčis.

Dziesmas "Bez Tevis" mūzikas autore ir Guntra Kuzmina, teksta autors - Aigars Runčis. Pirmo reizi tā publiski tika atskaņota šī gada 17.augustā. Tas ir stāsts par pieķeršanos un sāpīgu šķiršanos. Kad cilvēkam ir spilgtā atmiņā laimīgie brīži kopā ar otru cilvēku, kad vēl viņš ilgojas pēc tik ierastajiem glāstiem, skūpstiem un mīļajiem vārdiem un kad katrā pretimnācējā ir gatavs saskatīt mīļoto, neskatoties, ka tie ir jau citi cilvēki un citas attiecības.

"Borowa Mc" dibināta 2004.gada nogalē Rēzeknē, bet koncertē kopš 2005.gada 15.aprīļa, to uzskatot par grupas dzimšanas dienu. Grupas sastāvā ietilpst Aigars Runčis (solists), Ingars Gusāns (basģitāra), Guntra Kuzmina (soliste un dziesmu autore), kā arī kopš 2007.gada arī Gints Stankevičs (mūzikas producēšana, taustiņi) un Raitis Aukšmuksts (bungas).

Līdz šim izdoti trīs albumi: Trepis Iz Nakurīni (2005), Plastilina Pasaule (2007), Ui, Lobs! (2008).

Izklaide

Andrejs Osokins šoruden piedāvās jaunu latviešu klaviermūzikas komponistiem veltītu koncertprogrammu “No Vaska līdz Vītolam. Latviešu klaviermūzikas dižgari”. Tās pirmatskaņojums izskanēs 22. septembrī Ventspilī, bet pēc tam koncerti būs arī Siguldā, Aizkrauklē, Ulbrokā, Ogrē un citviet.

Svarīgākais