"Summer Sound" pirmais galvenais mākslinieks - "Prāta vētra"

© F64 Photo Agency

Prāta Vētra šovasar savu vienīgo uzstāšanos Latvijas festivālos sniegs LMT Summer Sound ietvaros, kas jau trešo gadu 12.jūlijā un 13.jūlijā notiks Liepājā. Drīzumā festivāls izziņos otru galveno mākslinieku.

Prāta Vētra pagājušajā vasarā "Vēl viena klusā daba" koncerttūres ietvaros spēlēja sešās Latvijas pilsētās, bet Liepājā neviesojās, tādēļ šīs vasaras vienīgā uzstāšanās festivālā ir likumsakarīga. LMT Summer Sound ir viens no lielākajiem vasaras festivāliem, un ar katru gadu tā popularitāte būtiski aug. Divas dienas Liepājas pludmalē var vērot spožāko pašmāju un lielisku ārvalstu mūziķu uzstāšanās. Šogad festivāls piedzīvos ievērojamas izmaiņas un uz festivāla skatuvēm uzstāsies spožākās zvaigznes, kādas līdz šim pieredzētas.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.