Skatītāji izsvilpj Madonnu

© Scanpix

Jaunorleānā 27. oktobrī notikušā popdīvas Madonnas koncerta skatītāji izsvilpuši dziedātāju par aģitāciju ASV prezidenta Baraka Obamas labā, ziņo Associated Press.

6. novembrī notiks ASV prezidenta vēlēšanas.

"Kurš no jums ir reģistrējies, lai balsotu? Man ir vienalga par ko jūs balsosiet, ja vien balsojat par Obamu," no skatuves klausītājus aicinājusi Madonna. Pēc skatīju saucienu un svilpienu atskanēšanas, gan piebildusi, ka "vienkārši ejiet un balsojiet vienalga par kuru, tikai nevajag domāt, ka tā ir izredzēto privilēģija".

Šis nav pirmais gadījums, kad dziedātāja savu koncertu laikā vēršas pie klausītājiem ar politiskiem paziņojumiem.  Septembra koncertos Ņujorkā Madonna izteica atbalstu Obamam, sev uz muguras uzrakstot viņa vārdu. Jāatceras, ka koncertu laikā Krievijā šī gada vasarā Madonna aicināja atbalstīt Krievijas pankgrupas Pussy Riot dalībnieces.

Daudzi  pazīstami mūziķi un aktieri gaidāmo prezidenta vēlēšanu sakarā izteikuši savu atbalstu vienam vai otram prezidenta amata kandidātam- Obamam atbalstu izteikuši- Selma Haijeka, Meraija Kerija, Arieta Frenklina, Bejonsē, Rikijs Martins,Sāra Džesika Pārkere, Gvena Stefani un Stīvens Spīlbergs, bet respublikāņu kandidātu Mitu Romniju - Čaks Noriss, Klints Īstvuds, Kids Roks un citi.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.