Andris Kivičs valsts svētkos dāvina dziesmas “Latvijai” karaoke bezmaksas versiju

Tuvojoties 11. un 18. novembrim, grupas “Z-Scars” līderis Andris Kivičs piedāvā visiem klausītājiem interneta mūzikas vietnē Platforma.lv bezmaksas lejupielādēt savas jaunās dziesmas “Latvijai” karaokes jeb instrumentālo versiju, informē Platforma.lv

Andris Kivičs sadarbībā ar dziedātāju Lauru Dabari septembra sākumā laida klajā patriotisko dziesmu “Latvijai”. Dziesma iekļuvusi radiostacijas “Latviešu Radio” Top20 pirmajā vietā, kā arī citu radiostaciju topos.

Tagad ikvienam ir iespēja dziedāt līdzi dziesmu “Latvijai” valstij tik nozīmīgajos datumos.

Dziesmas “Latvijai” karaokes versija bezmaksas ielādējama pēc adreses: www.platforma.lv/player/music/andris_kivics/latvijai/

Dziesma stāsta par Latvijas vēsturi, kā arī īpaši veltīta tiem latviešiem, kas dažādu apstākļu dēļ ir spiesti pamest savu dzimto Latviju. Dziesma uzsver: “lai kur Tu arī dotos, Latviju Tev neaizmirst”.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais