Labvēlīgais Tips koncertēs ASV

Grupa „Labvēlīgais Tips" pošas ceļam uz Amerikas Savienotajām Valstīm, kur pirmo reizi grupas pastāvēšanas vēsturē tā sniegs koncertus Amerikas latviešiem. Grupai paredzētas divas uzstāšanās, 5. un 7. jūlijā, kas notiks XII Vispārējo ASV Latviešu Dziesmu svētku ietvaros Milvokos no 4.līdz 8. jūlijam.

Pirmais koncerts ceturtdien, 5. jūlijā, notiks XII Vispārējo ASV Latviešu Dziesmu svētku iepazīšanās balles ietvaros, savukārt sestdien, 7. jūlijā, grupa sniegs otro koncertu lielās svētku balles ietvaros.

Koncertu programmā „Labvēlīgais Tips" Amerikas latviešiem izpildīs gan pēdējo gadu jaunākās, populārākās un koncertos visvairāk izpildītās Latvijas publikas favorītdziesmas, gan visiem labi zināmās un līdzi dziedamās dziesmas no grupas leģendārā repertuāra. „Labvēlīgā Tipa" koncerti vienmēr raksturīgi ar gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu atmosfēru. Pārsteigumi un labs garastāvoklis garantēts arī šajos koncertos, un galu galā – Fredim vienmēr ir ko teikt. Grupa „Labvēlīgais Tips" aicina: „Svinēsim svētkus kopā latviskā un labvēlīgā garā!".

Izklaide

Grupa “Kautkaili” jeb Kristīne Pāže, Didzis Bardo un Krists Krūskops laiduši klajā jaunu singlu “Palaid vaļā”, kas ir jaunākais grupas veikums kopš pērn mūzikas kritiķu ļoti augsti vērtētā debijas albuma “Personas kods”.

Svarīgākais