Ella cīnīsies ar tumsu “The Black And Light” ballītē

Savdabīgā, muzikālā tumsas un gaismas cīņā Ella cīnīsies pret Discoteq bandu.

Gaismu viena pati pārstāvēs dziedātāja Ella, bet tumsas pusi Discoteq banda piecu dīdžeju sastāvā: Ratz Lukas, Hipp, Johny Adroit un Kris Hovel, kurš līdz šim bijis sastopams pārsvarā tikai un vienīgi Rīgas tā sauktajos pagrīdes klubos, kā arī īpašais viesdīdžejs JNR J. no Londonas.

Melnā Discoteq banda šim pasākumam sagatavojusi īpašu priekšnesumu visas nakts garumā, bet Ella sola pārsteigt ar jaunu vokālo programmu.

Sirreālais pasākuma un galveno darbojošos personu vizuālais noformējums apmeklētājus ievedīs pozitīvi mistiskā un uzjautrinošā noskaņā, radot katram pašam savu melno piektdienu 13. novembra naktī klubā “Essential” - The Black & Light pasākumā.

Programmas skanējumu veido deju mūzikas skaņdarbu vokālu savienojums Ellas "live" izpildījumā, kurš pretstatīts īpašiem dīdžeju piemeklētiem „dub” ritmiem un melodijai, improvizētā muzikālā cīņas noskaņā starp šo dzīvo un digitālo izpildījumu.

Te jāatgādina, ka pirmais „Ella vs. Discoteq” priekšnesums notika 25. jūlijā „Tele2 Baltic Beach Party”, toreiz programmas īpašais viesis bija dīdžejs Gunnar Stiller no Berlīnes populārā Bar 25.

Svarīgākais