Svētdiena, 5.maijs

redeem Ģederts, Ģirts

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Kalnciema kvartāls atklāj brīvdabas koncertsezonu

24.maijā Kalnciema kvartāla brīvdabas koncertsezona tiks atklāta ar leģendārās grupas "REMIX" akustisko koncertu. No 18.00-23.00 notiks zemnieku un amatnieku tirdziņš, kurā varēs iegādāties iecienītus vietējas izcelsmes produktus un darbosies vairākas āra kafejnīcas. No 19.00 plates spēlēs Uldis Rudaks. Koncerta sākums aptuveni pulksten 21.30.

Koncertā dzirdēsiet "REMIX" "zelta repertuāru" akustiskajā versijā un instrumentālos skaņdarbus. Grupa "REMIX": Igo, Uldis Marhilēvičs, Eduards Glotovs,Vilnis Krieviņš, Aivars Hermanis.

Brīvdabas koncerti kopā ar vakara tirdziņu sākot no 24.maija līdz septembra vidum notiks katru ceturtdienu. Kalnciema kvartāls šosezon ir sarūpējis vairākus pārsteigumus, taču konkrētie koncerti tiks izziņoti tikai īsu brīdi pirms, pirmie informāciju saņems Kalnciema kvartāla Facebook un Twitter sekotāji. Līdz rudenim uzstāsies gan klasiskās mūzikas izpildītāji, gan alternatīvās rokmūzikas, gan eksperimentālu un starpdisciplināru mūzikas apvienību pārstāvji. Nākamais koncerts jau 31.maijā.

Tradicionālie zemnieku un amatnieku tirdziņi vasarā tāpat kā ziemā notiks katru otro sestdienu no 10.00-16.00, kā arī tiks organizēti daži papildus tirdziņi par godu aktuālajiem svētkiem. Tirdziņi parasti ir tematiski, tiek izcelti sezonas produkti, piemēram, zaļumi pavasarī, ogas un dažādas ar ogu konservēšanu un pagatavošanu saistītas lietas jūlijā un tamlīdzīgi. Bieži tirdziņi veltīti, piemēram, kino vai sporta tēmām, vai bērnu labsajūtai, taču ir izveidojies stabils tirgotāju loks, pie kuriem jūs vienmēr varēsiet atrast savus iecienītos produktus.

PROGRAMMA

Maijs: 19. Muzeju nakts (nakts tirdziņš 18.00-23.00), 26. Velo tirdziņš un retro motorolleru parāde;

Jūnijs: 2. Bērnu svētki, 16. Dabīgās kosmētikas tirdziņš, 22. Suitu tirgus (piektdienā, 16.00-22.00);

Jūlijs: 7. Vīna svētki, 21. Ogu un augļu tirgus;

Augusts: 4. Burtu tirgus, 18. Rīgas svētki;

Septembris: 1. Zinību tirgus, 8.septembrī kultūras forums "Baltā nakts", 15. Ziemas krājumu tirdziņš, 29. Itāļu tirgus;