Grupu U2 Berlīnes mūra krišanas 20. gadadienas koncertā norobežo ar sienu

Atzīmējot Berlīnes mūra krišanas 20. gadadienu, 5. novembrī Berlīnē pie Brandenburgas vārtiem notika leģendārās īru grupas U2 bezmaksas koncerts.

Grupas uzstāšanos visi nemaz nav varējuši redzēt, jo koncerta organizatori pie Brandenburgas vārtiem bija novietojuši sienu, kas skatītāju skatiem aizsedza skatuvi uz kuras grupa uzstājās, ziņo AP.

Grupas cienītāji, Vācijas pilsoņi un pat politiķi ir sašutuši par šādu gājienu - jaunas sienas uzcelšanu. Kā izrādās biļetes uz koncertu tik un tā bija jāiegādājas. 10 000 bezmaksas biļešu tika izplatītas caur internetu un 3 stundu laikā tās visas tika rezervētas.

Mūziķi koncertā atskaņoja sešas dziesmas - One, Magnificent, Sunday Bloody Sunday, Beautiful Day, Vertigo, Moment of Surrender, izrādās ka telekanāls MTV, kurš organizēja grupas uzstāšanos, pārraidījis ēterā tikai vienu paredzēto sešu vietā.

Izklaide

Lai nu ko varētu teikt par latvju hiphopa pārstāvjiem, taču izdomas gan viņiem netrūkst: pavasarī pārsteidza Gustavo, kurš izdeva muzikālu īsfilmu, tajā apvienojot savu četru jauno dziesmu ekranizācijas, bet viņa kolēģis Edavārdi nupat gājis vēl tālāk – šis reperis publicējis videoklipu uzreiz visam albumam!