Koris "Juventus" 31. martā sniegs nakts koncertu

© publicitātes foto

Šodien,31. martā,plkst. 21.00 Latvijas Universitātes jauktais koris "Juventus" Rīgas Sv. Pētera baznīcā sniegs "Pavasara nakts koncertu".

"Pavasara nakts koncerts" notiek dienā, kad visa pasaule sadodas rokās, lai domātu par enerģijas un resursu taupīšanu un vides saudzēšanu ikdienā Zemes labā, simboliski izslēdzot apgaismojumu uz vienu stundu. Koris ar uzstāšanos neierasti vēlajā vakara stundā klausītājus mudinās sajust sevī gaismu un mīlestību uz dzīvo mums apkārt un vienam otrā.

Baznīcā īpašu atmosfēru radīs sveču gaisma un mūzika. Koncerta programmā izskanēs J. Lūsēna, M.Einfeldes, A. Dzenīša. E. Viteikera, J. Tavanera, E. Rautavaara un citu komponistu skaņdarbi.

Diriģenti - J. Petrovskis un M. Imants, vokālais pedagogs, soliste - I. Romancāne, koncertmeistare - I. Dzērve. Koncertā piedalīsies čellists Ē. Kiršfelds un flautiste E. Mundeciema (flauta).

Izklaide

Ghetto Podkāsts ar Reini Ulmi no BACKDOOR MARKET. Ghetto Podkāstā šoreiz ekskluzīva intervija ar strauji augošā Latvijas modes zīmola BACKDOOR MARKET dibinātāju un dizaineri Reini Ulmi. Šajā sarunā Reinis piedāvā ielūkoties sava radošā ceļojuma aizkulisēs, daloties atziņās par savu dizainu iedvesmu un izaicinājumiem, kas saistīti ar konkurētspējīga modes zīmola vadību un attīstību

Svarīgākais