Grupa "Aerosmith" izdos jaunu albumu

© publicitātes foto

Amerikāņu rokgrupas "Aerosmith"līderis Stīvens Tailers paziņojis, ka jūlijā tiks izdots grupas jaunais studijas albums, ziņo Billboard.

Šis būs Aerosmith 15 studijas albums, pēdējais albums "Honkin' on Bobo" dienas gaismu ieraudzīja 2004. gadā.

Un pirmais albums ar jauniem oriģinālsacerējumiem, pēc 11 gadiem, iepriekšējais albums "Just Push Play" iznāca 2001. gadā.

30. martā speciāli organizētā preses konferencē, kas notika tirdzniecības centrā Grove Losandželosā grupa medijiem darīja zināmu, ka darbs pie iepriekš izsludinātā jaunā albūma ir gandrīz pabeigts, vēl tikai jāieraksta divas dziesmas un gatavs. Kā norāda Tailers, visas dziesmas tikpat kā ir gatavas, pēdējie darbi Losandželosas ierakstu studijā tiks pabeigti mēneša laikā. Tailers pagājušā gadā teica, ka tā iznākšana ieplānota 2012. gada martā, bet grupas producents Džeks Duglass ziņoja, ka albuma iznākšana paredzēta 2012. gada maijā.

Šis būs Aerosmith 15 studijas albums, pēdējais albums "Honkin' on Bobo" dienas gaismu ieraudzīja 2004. gadā.Arī šo albumu tāpat kā Honkin' on Bobo, producē Džeks Duglass.

Kā stāsta grupas ģitārists Džo Perijs, šī albuma dziesmas ir tapušas visu grupas dalībnieku radošā kopdarbā. Sagatavošanās darbs noticis Bostonas studijā Pandora's Box un Perija Bopneyard Studio, bet galējais slīpējums tiek pabeigts Losandželosā.

Grupa pavisam nesen paziņoja, ka ar koncertu 16. jūlijā Mineapolisē sāks savu vasaras turneju Global Warming Tour pa ASV. Turnejai grupa gatavo 25 dziesmas, kuru vidū ir vairākas pavisam jaunas.

Izklaide

Ghetto Podkāsts ar Reini Ulmi no BACKDOOR MARKET. Ghetto Podkāstā šoreiz ekskluzīva intervija ar strauji augošā Latvijas modes zīmola BACKDOOR MARKET dibinātāju un dizaineri Reini Ulmi. Šajā sarunā Reinis piedāvā ielūkoties sava radošā ceļojuma aizkulisēs, daloties atziņās par savu dizainu iedvesmu un izaicinājumiem, kas saistīti ar konkurētspējīga modes zīmola vadību un attīstību

Svarīgākais