Pandu trio "Instrumenti" rada jaunu mūzikas albumu

Pēc panākumiem, ko sasniedza "Apēst Tevi" - grupas "Instrumenti" pirmais mēģinājums dziedāt latviešu mēlē, pandu trio nodevis klausītāju vērtējumam 70-to gadu roka un elektronikas caurstrāvoto dziesmu "Peace (There Must Be)".

To sarakstījis "Instrumenti" somu dalībnieks Hreidars Gotsdeims, kurš jau izsenis darbojies vairākās smagā roka apvienībās ("Hardcase", "Deachmath"). Dziesmas teksta pamatā izmantotas senās Ķīnas domātāja Laodzi rindas, savukārt , muzikālais materiāls radies H. Gotsdeimam viesojoties Salacgrīvā un iepazīstoties ar latviešu roka klasiku.

No trešdienas, 11.novembra, Latvijas, kā arī citu Baltijas valstu mūzikas veikalu plauktos taps pieejams "Instrumenti" pirmais EP albums ar nosaukumu "Pandemiya". Tajā iekļauti 4 singli no nākamgad plānotā albuma.

Diskā būs klausāmi radio staciju topos tik atzītie "Life Jacket Under Your Seat", "Kvik Myndir", "(Back Of Your) Drawer", kā arī visjaunākais singls "Peace (There Must Be)". Tāpat šajā blīvripā būs pieejami "Instrumenti" veidotie videoklipi, kā arī dziesmas "Fräta, Fräta, Fräta" latviskā versija.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.