Labvēlīgais tips strādās Anglijā

© F64

Jau šonedēļ grupa "Labvēlīgais Tips" dosies uz Angliju, kur, kā jau ziņots iepriekš, sniegs koncertus trijās pilsētās - Northamptonā, Bostonā un Mansfildā.

Grupas "Labvēlīgais Tips" koncertus iesildīs latviešu izcelsmes grupa "Albert Road" un dziedātāja Zaiga Tapiņa. Gan "Albert Road", gan Zaiga Tapiņa šobrīd dzīvo un savu mūzikas karjeru attīsta Lielbritānijā.

Jautrākās pavasara ballītes Anglijā sāksies 15. martā Northamptonā, klubā The Picturedrome, bet 16. martā grupa viesosies Bostonas Fenside Community Centre. Koncertu sākums pulksten 20:00. Koncerts 17. martā Mansfildā notiks "Anglo Baltic News ABN" Ltd mediju grupas rīkotās nominācijas "Uzņēmīgais latvietis Apvienotajā Karalistē 2011" ietvaros, kur grupa "Labvēlīgais Tips" godam parūpēsies par pasākuma izklaidējošās daļas norisi uz pareizā viļņa – humora pilnā, garastāvokli pacilājošā un pozitīvi bezrūpīgā garā.

Pēc koncertiem notiks balle, kur svinētājus turpinās izklaidēt latviešu DJ/mūziķis Juris Neretnieks un DJ Jānis Balodis, kuri parūpēsies par labu garastāvokli līdz pat pēdējās nots izskaņai.

Koncertu programmā "Labvēlīgais Tips" Anglijas latviešiem izpildīs gan pēdējo gadu jaunākās, populārākās un koncertos visvairāk izpildītās Latvijas publikas favorītdziesmas, gan visiem labi zināmās un līdzi dziedamās dziesmas no grupas leģendārā repertuāra. "Labvēlīgā Tipa" koncerti vienmēr raksturīgi ar gaumīgiem jokiem un pozitīvu, nedaudz vieglprātīgu atmosfēru. Pārsteigumi un labs garastāvoklis garantēts arī šajos koncertos, un galu galā – Fredim vienmēr ir ko teikt.

Anglijas koncerttūre ir kā sākums grupas "Labvēlīgais Tips" 20 gadu pastāvēšanas jubilejas svinībām - vērienīgai pasākumu virknei visa gada garumā, kuru noslēgums paredzēts 12. oktobrī Arēnā Rīga jubilejas koncertšovā ar nosaukumu "Tikai 20".

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais