Dima Bilans un t.A.T.u. soliste apvienojas, lai pretendētu uz Eirovīziju

Ceturtdien Maskavā slēgtā pasākumā noticis Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināls, un tagad organizatori var nosaukt 25 finālistus, kas cīnīsies par iespēju pārstāvēt Krieviju starptautiskajā arēnā. Par šādu iespēju kārtējo reizi cīnīsies arī Eirovīzijas veterāns Dima Bilans.

Bilans, kurš ar dziesmu Never Let You Go Eirovīzijā piedalījās 2006. gadā un ar dziesmu Believe šajā konkursā uzvarēja 2008. gadā, centīsies tur nokļūt trešo reizi, tāpēc šoreiz viņš apvienojis spēkus ar citu Krievijas popmūzikas zvaigzni - Jūliju Volkovu no savulaik skandalozā meiteņu dueta t.A.T.u.

Kā medijiem izteikusies Bilana producente Jana Rudkovska, ja šis duets iekļūs Eirovīzijā, viņi pilnīgi noteikti kļūs par visu laiku apspriestākajiem Krievijas mūziķiem šajā konkursā.

Tā vēsta portāls defli.lv

Izklaide

Kādu laiciņu nekas nebija dzirdēts no abām konkurējošajām mūzikas gada balvu rīkotājnometnēm – Elitas Mīlgrāves “Zelta mikrofona” un revolucionārās “Gammas”, taču izskatās, ka šajās nedēļās šī klusuma pauze tiks aizpildīta ar uzviju. Ņemiet popkorna tūtes un glāzes ar dzērieniem, iesēdieties ērtāk krēslos un šūpuļtīklos, izklaižu organizētāji gādās par izklaidēm!  

Svarīgākais