Nacionālais simfoniskais orķestris piedāvās "Otello" koncertuzvedumu

Latvijas Nacionālais simfoniskais orķestris (LNSO) februāra beigās klausītājiem piedāvās operas koncertuzvedumu Džuzepes Verdi "Otello", kas tiks atskaņots diriģenta Karela Marka Šišona vadībā.

Operas koncertuzvedumi notiks 23.februārī un 25.februārī plkst.19 Rīgā, Lielajā Ģildē.

"Otello" - stāsts par apmānu, alkatību, kaisli un taisnīgumu apvienojumā ar Džuzepes Verdi satriecošo mūziku - ir vispāratzīts opermūzikas šedevrs.

Pēc Karela Marka Šišona neaizmirstamajām "Bohēmas" izrādēm pagājušajā sezonā maestro turpina veiksmīgo operas koncertuzvedumu sēriju ar Džuzepes Verdi "Otello", ko izdziedās izcils starptautisku solistu ansamblis.

"Otello" lomu izpildīs izcilais gruzīnu tenors Badri Maisuradze, savukārt Dezdemonas lomā iejutīsies Latvijas publikai pazīstamā dziedātāja soprāns Mišela Kraidere. Operas atskaņojumā dziedās arī Ieva Parša (mecosoprāns), Raimonds Bramanis (tenors), Donijs Rejs Alberts (baritons), Rihards Mačanovskis (bass), Krišjānis Norvelis (bass).

Džuzepe Verdi ir īpaši tuvs komponists orķestrim un tā galvenajam diriģentam - to vislabāk apliecināja aizkustinošais "Aīdas" koncertuzvedums 2008.gadā.

Izklaide

Ghetto Podkāsts ar Reini Ulmi no BACKDOOR MARKET. Ghetto Podkāstā šoreiz ekskluzīva intervija ar strauji augošā Latvijas modes zīmola BACKDOOR MARKET dibinātāju un dizaineri Reini Ulmi. Šajā sarunā Reinis piedāvā ielūkoties sava radošā ceļojuma aizkulisēs, daloties atziņās par savu dizainu iedvesmu un izaicinājumiem, kas saistīti ar konkurētspējīga modes zīmola vadību un attīstību

Svarīgākais