Austrālijā bez maksas rādīs "AC/DC" ģimenes dārgumus

© Publicitātes foto

Rokgrupas "AC/DC" dzimtenē Austrālijā tiks atklāta izstāde, kas veltīta leģendārā kolektīva daiļradei. Izstāde ""AC/DC" ģimenes dārgumi" (AC/DC Family Jewels) Melnburnas Mākslas centrā tiks atklāta 7.novembrī.

Izstādes ietvaros grupas cienītāji varēs redzēt mūziķiem piederējušās lietas, kas plašākai publikai līdz šim nav rādītas. Starp izstādes eksponātiem būs ieraugāmi, piemēram, kostīmi, mūzikas instrumenti, dažādi ar roku rakstīti materiāli, reti plakāti, fotogrāfijas, video un audio materiāli, ziņo portāls "lenta.ru".

"Uz skatuves pavadīto 35 gadu laikā "AC/DC" kļuva par vienu no veiksmīgākajām un ietekmīgākajām Austrālijas grupām. Šī izstāde ir cieņas izrādīšana muzikantiem un viņu neatkārtojamajai daiļradei," uzskata izstādes kurators Tims Fišers.

Ieeja izstādē būs bez maksas.

Grupa "AC/DC" tikai izveidota 1973.gadā Sidnejā.

Izklaide

Pēdējā laika megahitu autors Chris Noah (Krists Indrišonoks) izdevis trešo singlu latviešu valodā – tas saucas “Desmitiem reižu”. Jaunākais veikums turpina dziedātāja uzvaras gājienu pa radiostaciju topiem, sekojot hitiem “Cik tālu vēl?” un “Nomodā”.