"Nabaklab" notiks festivāla "Laba daba" gaidīšana

Lāčplēša dienas vakarā, 11.novembrī NABAKLAB telpās notiks festivāla "Laba Daba" gaidīšanas koncerts, kurā uzstāsies vairākas pašmāju un ārvalstu grupas.

Gaidot nākamā gada festivālu "LABA DABA", kurš notiks 2012. gada 3.augusta līdz 5.augustam, klubā NABAKLAB 11.novembrī uzstāsies "Skafandr" un "Stereoman" no Krievijas, kā arī pašmāju "Sound religion" ar perkusionistu Nilu Īli. Kluba otrā zālē visu nakti dejas spēlēs radio NABA apvienība "Ej apskrieties", taču šoreiz varēsim no kolektīva sagaidīt vairāk kā tikai mūziku. Kādas vēl aktivitātes ir paredzētas, pagaidām tiek turēts noslēpumā.

"Skafandr" no Sanktpēterburgas spēlē mūziku, kuras apzīmējumu "metal-dub" izdomājuši paši un daudziem festivālu apmeklētājiem būs zināmi kopš leģendārā Kuldīgas festivāla "Tabūns" laikiem, kad grupa bija regulāri tā viesi. "Skafandr" mājas lapā rakstīts, ka tikai apmēram 40% no viņu koncertiem notiek Krievijā, pārējo laiku pavadot koncertturnejās un festivālos ārpus valsts robežām.

Klubs NABAKLAB atrodas Zigfrīda Annas Meierovica bulvārī 12, koncerta sākums plkst. 22:00. Ieejas maksa ir 2 lati, taču nebūs jāmaksā tiem, kam ap roku būs jebkura gada "Laba Daba" festivāla aproce.

Izklaide

Dziedātājs Mārtiņš Kanters publicējis jau trešo dziesmu no oktobrī gaidāmā studijas albuma „Vēstulēs”, kas būs ieturēts „pop country” stilā. Dziesmai tapis arī videoklips, kas filmēts z/s “Vaidelotes”.

Svarīgākais