Dziedātāja Ineta Rudzīte nodod klausītāju vērtējumam jaunu dziesmu "Ābele un vējš"

Dziedātāja Ineta Rudzīte jau atkal nodod klausītāju vērtējumam jaunu dziesmu Ābele un Vējš.

Ineta Rudzīte, kas uzsākusi savu solokarjeru, līdz šim plašākai publikai zināma kā 2011.gada Eirovīzijas pusfināla dalībniece, Otras Puses fona vokāliste kā arī Jelgavas Tirkīza kora soliste. Šobrīd Ineta jau pazīstama arī kā franču šansonu izpildītāja.

Jaunā dziesma - ar nosaukumu Ābele un Vējš - kā Sieviete un Vīrietis. Mūžīgā veseluma daļas, kas meklē savstarpējās saskares plaknes, tiecoties un atgrūžot viens otru, savijoties un ietekmējot savu būtību - kā to var novērot dabā - abās norisēs - visā skaistajā, kas mums ir dots, lai šajās līdzībās tiktu pamanītas blakus cilvēka jūtas pret Mums un mēs novērtētu To. "Ābele un Vējš - noturīgais un mainīgais - kāda būs mūsu attieksme?," tā Ivars Kurpnieks, teksta autors.

Tā nu sanācis, ka katram gadalaikam tapušas savas dziesmas. Šī dziesma ir rudenīgs valsis, Ivara Makstnieka sarakstīts, ar kuru Ineta jau ilgāku laiku sadarbojas.

"Paldies Ingusam Feldmanim par blūmīzera un ģitāras skaņām, kas arī iespēlētas kā jautājums un atbilde. Savukārt Madarai Rubenei par samtaino fona vokāla dziedājumu," saka Ineta Rudzīte.