Mūziķis Stīvens Tailers izdauzītu zobu dēļ atceļ koncertu

Paragvajas galvaspilsētā Asunsjonā ieplānotais grupas Aerosmith koncerts vismaz par vienu dienu pārcelts dziedātāja Stīvena Tailera veselības problēmu dēļ. Koncerta rīkotāji atzinuši, ka solists sava viesnīcas numuriņa vannasistabā neveiksmīgi paklupis, savainojot seju uz izdauzot divus zobus.

S. Tailers mēģinot atgūties pēc šā incidenta, un trešdienas vakarā viņš bija plānojis kāpt uz skatuves.

Kad pāris stundas pirms otrdien ieplānotā koncerta sākuma kļuva zināms, ka tas tomēr nenotiks, šova rīkotāji izplatīja paziņojumu, kurā bija norādīts uz S. Tailera organisma atūdeņošanos un problēmām ar kuņģa darbību. Tomēr jau drīz vien šīs ziņas tika atsauktas, un organizētāji atzina, ka ar S. Taileru noticis nepatīkams starpgadījums viesnīcā. Laikraksts ABC, atsaucoties uz viesnīcas Bourbon un tuvējās slimnīcas La Costa personālu, vēstīja, ka mūziķa savainojumi patiešām bijuši ļoti nepatīkami. Par to liecina kaut vai fakts, ka slimnīcā viņš nogādāts ratiņkrēslā (bijušas aizdomas par smadzeņu satricinājumu), bet medicīniskās palīdzības sniegšana ilgusi veselas četras stundas.

«Tagad ar viņu viss ir kārtībā, viņš ir viesnīcā, taču šovakar uzstāties nevarēs,» aģentūru Reuters informējis koncerta organizētāju – kompānijas Garzia Group – preses sekretārs Marselo Antuness. Šajā paziņojumā notikušais nosaukts par «sīku incidentu», kas netraucēšot Aerosmith trešdienas vakarā kāpt uz skatuves un iepriecināt vairāk nekā 50 000 fanu, kuri iegādājušies biļetes. Jāpiebilst, ka jau piektdien grupai turnejas The Unforgettable Live Tour ietvaros paredzēta uzstāšanās Argentīnas pilsētā Laplatā.

AP atgādina, ka veselības problēmas 63 gadus veco mūziķi vajā jau ilgāku laiku. Pēc tam, kad 2009. gada vasarā, uzstājoties Dienviddakotā, viņš nokrita uz skatuves un salauza plecu, grupa bija spiesta atcelt ieplānoto turneju pa Ziemeļameriku. Toreiz paklīda baumas, ka Aerosmith esot uz izjukšanas robežas vai arī meklēšot jaunu solistu. S. Tailera kolēģu neapmierinātību izraisa arī viņa pastāvīgā aizņemtība blakus projektos – arī šogad dziedātājs ir šova American Idol žūrijas loceklis.

Svarīgākais