Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Izklaide \ Mūzika

Dziedātājai Annijai Putniņai pirmais singls

Dziedātāja un mūziklu aktrise Annija Putniņa, sadarbojoties ar komponistu Džuliānu (Jāni Zvirgzdiņu) radījusi savu pirmo oficiālo singlu "Tas viss jau ir bijis".

"Ilgi biju domājusi par savu pirmo, īsto dziesmu, kas reizē būtu mana vizītkarte, savādāk jau sen varētu izdot duetu albumu," smej jaunā dziedātāja. "Ar komponistu un TV šovu pianistu Džuliānu dziesma tapusi jau pavasarī, kad kopīgi radījām tekstu un muzikālo domu. Ir pienācis rudens un īstais laiks, lai to nodotu klausītājiem," saka Annija.

Dziesmu varēs dzirdēt radio stacijās no 2011.gada oktobra mēneša, un lejuplādēt portālā doremi.lv.

Annijai Putniņai ir bijusi sadarbība ar daudziem Latvijā populāriem mūziķiem, ir ierakstīti dueti kopā ar Kažu, Andri Ērgli, Kristīni Zaharovu u.c.

Annija šogad, maijā absolvēja Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas akadēmiju, vokālo nodaļu, paralēli papildina savas zināšanas meistarklasēs ne tikai Latvijā, bet arī Londonā, kur ir apguvusi mūziklu dziedāšanas pamatus. Šīs zināšanas dziedātāja veiksmīgi pielieto mūziklā "Vestsaidas stāsts", kas iekļauts Liepājas Teātra izrāžu repertuārā, kur Annija atveido galveno- Marijas lomu.

Pirms tam Annija piedalījusies ļoti daudzos muzikālos projektos- mūziklos "Les Miserables". "Westside story" ( Ķīpsalā ), "Velniņi", "Klase", "Mūzikas skaņas", piedalījusies "Latvijas Koncertu" organizētajos koncertuzvedumos, kā arī TV šovā "Koru kari", "Mūsu Zelta dziesma" un Eirovīzijā, kur 2009.gadā, duetā ar Kristīni Zaharovu ieguva augsto 2.vietu.