Svinīgā Saldus mūzikas un mākslas skolas ēkas pamatakmens ielikšana

Piektdien, 21.oktobrī plkst.10:00 Saldū, Avotu ielā 12, notiks svinīga Saldus mūzikas un mākslas skolas ēkas pamatakmens ielikšana.

Pasākumu ar uzrunu atklās Saldus novada domes priekšsēdētāja Indra Rassa, ar saviem novēlējumiem dalīsies arī Vides aizsardzības un reģionālas attīstības ministrijas un Valsts reģionālās attīstības aģentūras pārstāvji.

Pēc uzrunām notiks pamatakmens un kapsulas ierakšana, kurā katra skola ievietos vēstījumus nākamajām paaudzēm, informāciju par pašreizējo situāciju, statistiku un skolas vēsturi.

2010.gada 16.decembrī noslēgta Vienošanās starp Valsts reģionālās attīstības aģentūru un Saldus novada pašvaldību par projekta "Interešu izglītības, mūžizglītības un kultūras piedāvājuma kvalitātes paaugstināšana un pieejamības nodrošināšana, uzbūvējot Saldus mūzikas un mākslas skolas ēku".

Projekta kopējās plānotās attiecināmās izmaksas- 5 027 868.00 LVL.

ERAF līdzfinansējums- 4 273 687.00 LVL ( 85% no kopējām attiecināmajām izmaksām).

Projekta īstenošanas vieta - Avotu iela 12A, Saldus.

Projektu plānots realizēt līdz 2013.gada 15.decembrim.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.

Svarīgākais