Grupa "Double Faced Eels" prezentēs jaunāko koncertu sēriju

Jau oktobra mēnesī grupa "Double Faced Eels" prezentēs savu muzikāli jaunāko koncertu sēriju ar nosaukumu "Virtuve".

Tās laikā skatuve tiks pārvērsta muzikāli teatrālā virtuvē, kas veidos vēl nebijušu vizuālo noformējumu un atmosfēru gan pašai skatuvei, gan mūzikai un apmeklētājiem. Šādu vizuālo akciju grupa rīko un veido pirmo gadu, tāpēc apņemas būt par labiem mūzikas šefpavāriem.

Savukārt, koncertā mēs redzēsim ne tikai teatrālas mēbeles un improvizētu iekārtojumu, bet arī īpaši sagatavotu muzikālo performanci no "Double Faced Eels", jo visas grupas dziesmas apvienība ir pāraranžējusi un uzcepusi īpašās versijās, ņemot talkā akustiskās ģitāras, bungas un basa ģitāru. Līdz ar to darbs pie katras kompozīcijas ir bijis radoši brīvs un individuāli smalks.

"Virtuves" apmeklētāji tiks lutināti arī ar speciāli sagatavotu uguns šovu no paša grupas autora Markas puses, kas speciāli šim notikumam vasaras mēnešos apmeklēja uguns pūšanas nodarbību ciklu. Jāpiezīmē, ka šī karstā aktivitāte būs iespējama tikai un vienīgi vietās, kur to paredz un atļauj ugunsdrošības noteikumi, tāpēc šī šova ekstrēmā puse būs pasākuma organizatoru kompetence.

Grupa "Double Faced Eels" uz skatuves nekāps vieni, jo koncerta norises vietās mūziķiem piebiedrosies arī lidojošo pudeļu meistars Jānis Sviķis no Xenia bāra skolas ar savu speciāli sagatavotu bāra šova programmu.

Koncerta muzikāli saturisko bāzi veidos ne tikai grupas pirmie 3 albumi ("Zilais Valis", "Kurš gribēja nogalināt Džūliju nezinu, bet trāpija mums", "Vēl patiesāk"), bet vēl tiks papildināts ar vairākām dziesmu koverversijām no pasaulē atzītiem un zināmiem māksliniekiem, kā piemēram Kaiser Chiefs, C&C Music Factory u.c.

Kā paši grupas dalībnieki izsakās, tad virtuve ir jebkuras mājas epicentrs - tā ir vieta, ar kuru sākas rīts un noslēdzas vakars. Savukārt, nakts – nakts "Virtuvē" pieder "Double Faced Eels".

"Double Faced Eels" "Virtuve" viesosies:

Multiklubs (Valmiera) 08. oktobris

Četri Balti Krekli (Rīga ) 14. oktobris

Fontaine Palace (Liepāja) 15. oktobris

Četri Balti Krekli (Jelgava) 19. Oktobris

Klubs Grifs (Cesvaine) 22. oktobris

Klubs Bermuds (Ogre) 29. Oktobris

Izklaide

Pie klausītājiem aizceļojis “Latvijas romantisko huligānu, dzīvesprieka un pozitīvo emociju vairotāju” (tā viņus piesaka šīs grupas PR komanda) “Crazy Dolls” jaunākais veikums -  dziesma “Koferi”.

Svarīgākais