Roberts Patisons gatavo debijas dziesmu albumu

Jauniešu iecienītās vampīru sāgas "Krēsla" galvenā varoņa, vampīra Edvarda, lomas atveidotājs Roberts Patinsons gatavo savu debijas albūmu, ziņo Contactmusic.

Kā stāstījuši Patinsona draugi, mūzika esot viņa " pirmā mīlestība un aizraušanās". Aktierim pašlaik esot parādījies nedaudz brīva laika, kuru viņš pilnībā pavadot strādājot pie jaunajām dziesmām.

Jau pavisam drīz pēc dažām nedēļam aktierim vajadzēs piedalīties jaunās sāgas filmas "Rītausma" promo pasākumos, filmas pirmizrāde paredzēta novembra vidū.

Patinsons jau ierakstījis divas dziesmas "Never Think" un "Let Me Sign", kas zināmas no sāgas "Krēsla" pirmās filmas, kas uz ekrāniem iznāca 2008. gadā.

Pēdējais Patinsona kino darbs ir filmā "Ūdens ziloņiem", kurā viņš tēlo kopā ar Rīzu Viterspūnu un Kristoferu Valcu. Nākamā filma pie kuras strādās Patinsons būs Deivida Kronenberga uzņemtā filma "Kosmopoliss", kas tiks uzņemts pēc Dona Delillo romāna.

Izklaide

Rīgā, VEF Kultūras pilī vakar notika festivāla "Bildes" koncerts "Ielūdz "Bilžu" mūziķi un viņu bērni". Koncertā uzstājās Grigaļu ģimene, Miltiņu ģimene, Ansis un Anna Klintsoni, Križevicu ģimene, Kaukuļu ģimene, Īļu ģimene, Elviss Patriks un Ivars Pētersoni, Kalniņu ģimene, Lukass Edgars un Rolands Lappuķes, Orubu ģimene, Vjačeslavs un Alise Mitrohini, Pūču ģimene, Guntars un Henrijs Mucenieki, Ineta un Elza Marija Rudzītes, Olga Rajecka un Marija Migliniece-Lapāne, Žilinsku ģimene, Ziemeļu ģimene.

Svarīgākais