Šonedēļ tiek izdots grupas “Instrumenti” debijas albums “Tru”

31. augustā grupa “Instrumenti” pārdošanā laidīs savu debijas albumu “Tru”, savukārt 30. augustā, Sapņu Fabrikā notiks albuma prezentācijas pasākums.

Rīt jaunatklātajā pasākumu norises vietā Sapņu Fabrika notiks albuma "Tru" prezentācija, kas vienlaikus būs arī Sapņu Fabrikas 10. sezonas atklāšanas svētki. Biļetes uz albuma prezentāciju pieejamas nebūs, taču abi grupas mūziķi trešdien, 31. augustā, plkst. 17:00 būs sastopami mūzikas veikalā “Upe” Vecrīgā, Vaļņu ielā.

“Trešdienas pievakarē mēs būsim Vecrīgā, lai satiktos ar visiem, kas vēlas parakstītu albumu saņemt tieši no mūsu rokām, turklāt, šajā dienā “Upē” albums būs nopērkams par ļoti draudzīgu cenu,” saka Shipsi.

Ar SEB bankas draudzīgo atbalstu “Instrumenti” albumu ierakstīja janvārī “Greenhouse” studijā Reikjavīkā. “Tru” māsterēšana jeb skaņas pēcapstrāde tika uzticēta Aleksam Vārtonam leģendārajā “Abbey Road” studijā Londonā. Albuma līdzproducents ir Gatis Zaķis.

Albuma mākslinieciskais noformējums tapis skaņas radītās vibrācijas pārvēršot krāsainos attēlos. Albuma dizaina konceptu veidojis grafiskā dizaina komanda Asketic Riga un Miķelis Baštiks.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.