Deivids Linčs gatavo debijas albumu

Viens no amerikāņu savdabīgākajiem kinorežisoriem Deivids Linčs (David Lynch) gatavojas savam debijas albumam, kurš dienas gaismu ieraudzīs 8. novembrī, ziņo Pithcfork.

Albums, kura nosaukums būs "Crazy Clown Time", tapis kompānijā Sunday Best Recordings.

"Crazy Clown Time" ir Deivida Linča solo darbs, viņš producējis, komponējis un arī izpilda visas albuma dziesmas. Bez tam albuma tapšanā piedalījies arī skaņu režisors Dins Hērlijs, kurš iespēlējis dažas situmo instrumentu partijas un nedaudz ''piespēlejis'' uz ģitāras. Bet dziesmas "Pinky's Dream" ierakstā dzirdama arī grupas Yeah Yeah Yeahs vokālistes Karenas O balss.

"Crazy Clown Time" dziesmas

1. "Pinky's Dream"

2. "Good Day Today"

3. "So Glad"

4. "Noah's Ark"

5. "Football Game"

6. "I Know"

7. "Strange and Unproductive Thinking"

8. "The Night Bell With Lightning"

9. "Stone's Gone Up"

10. "Crazy Clown Time"

11. "These Are My Friends"

12. "Speed Roadster"

13. "Movin' On"

14. "She Rise Up"

2010. gada decembrī Linčs ierakstīja divus mūzikas singlus - "Good Day Today" un "I Know", ko izdevusi britu neatkarīgā mūzikas ierakstu kompānija "Sunday Best Recordings".

Linčs jau sen aizraujas ar mūziku un regulāri piedalās savu filmu muzikālā noformējuma izveidē. Deivids Linča piedalījies Danger Mouse un grupas Sparklehorse albuma "Dark Night of the Soul" ierakstā .

Izklaide

Pie klausītājiem aizceļojis “Latvijas romantisko huligānu, dzīvesprieka un pozitīvo emociju vairotāju” (tā viņus piesaka šīs grupas PR komanda) “Crazy Dolls” jaunākais veikums -  dziesma “Koferi”.

Svarīgākais