Andris Ērglis azartspēļu parādu dēļ pārdevis māju

© F64

Dziedātājs Andris Ērglis šī gada sākumā zaudēja darbu Liepājas Simfoniskajā orķestrī un šobrīd ir jauna darba meklējumos, bet mūziķa un viņa ģimenes dzīvei papildus nastu uzlikusi nu jau uzveiktā Ērgļa atkarība no azartspēlēm.

Šī atkarība radusies laikā, kad šķīrušies viņa vecāki - tas puisim bijis smags laiks, viņš sācis dzert, bet vēlāk mierinājumu meklējis spēļu automātos, ziņo portāls Mango.lv.

"Gada laikā kļuvu par atkarīgo. Tas bija briesmīgi. Sākotnējais parāda cipars bija tik liels, ka dzīvokli varēja nopirkt. Arī māju, ko vēl nesen iegādājāmies, esam jau pārdevuši, tagad dzīvojam īrētā piecistabu dzīvoklī," medijiem atklājis mūziķis.

Māju Ērgļu ģimene iegādājusies 2008. gadā, un tolaik mūziķa ienākumi ļāvuši bez pūlēm maksāt gan iekrātos azartspēļu parādus, gan kredītu par māju.

"Pienāca krīze, algu samazināja uz pusi, un pazuda arī papildienākumi. Valsts uzņēmumi balles vairs nerīkoja," atceras mūziķis un atklāj, ka tieši tas arī noteicis lēmumu māju pārdot.

Izklaide

Pašmāju blūza karalis Jānis “Bux” Bukovskis īpašā koncertā godinās pasaules blūza karaļus BB King, Freddie King un Albert King – šāds varētu būt 9. oktobrī VEF Kultūras pilī plānotā koncerta “Tribute To Blues Kings” pieteikums.

Svarīgākais