Zināma "Summer Sound Liepāja" deju nakts programma

Festivāla "Summer Sound Liepāja" organizatori atklājuši visu "Danceradio.lv" deju nakts programmu: par tās galveno viesi kļūs pasaules klases dīdžejs un producents Pits Gudings no ASV. Ar viņu kopā uzstāsies un spēlēs dīdžeji un mūziķi, kuru raidījumus un recenzijas var dzirdēt un lasīt "www.DanceRadio.lv" - Bogdan Taran, Maks Lomov, Ksenia Kamikaza un ZaZzy. Par deju skatuves video noformējumu gādās projekts CBETOMUSIC.

Pits Gudings – ir klubu dīdžejs, mūzikas producents, projektu "Doman & Gooding", "The Machine", "No Logo" un "Gooding & Coco" dalībnieks, kā arī radio šova "The Global Network" vadītājs. Savu mūziku viņš izdod ierakstu izdevniecību "Size", "Audio Therapy" un "Stereo Productions" paspārnē, vada savu kompāniju "Superfical Recordings" (kopīgs uzņēmums ar "Strictly Rhythm"). Vasarā Pits uzturas Eiropas klubu notikumu biezoknī – Ibicā, kur regulāri uzstājas pasākumos "We Love" klubā "Space", kā arī vienā no salas labākajiem bāriem "Cafe Mambo".

Tā vēsta portāls delfi.lv

Jau ziņots, ka festivāls "Summer Sound Liepāja" norisināsies 23. un 24. jūlijā, pulcējot tādus māksliniekus kā "Guano Apes", Kalvins Harris, "Spaceships Are Cool", "Nive Nielsen and Deer Children", "The Coolness", "Kintopp", "Crystal Apes", "Lapko", "Happyendless" un citas. Savukārt no pašmāju māksliniekiem uzstāsies "Satellites LV", "Dzelzs Vilks", Gustavo grupa "R.A.P.", kā arī jauni mūzikas projekti.

Izklaide

Grupa “Nielslens Lielsliens” – īpatnēja apvienība ar neizrunājamu nosaukumu un vēl dīvaināku tās izpildīto mūziku. Skaidrs, ka šādai apvienībai nekas nevar būt vienkārši, tāpēc arī jaunais albums tiek izdots nevis to pa roku galam iemetot straumēšanas servisos, bet piedāvājot to klausītājiem mazliet piemirstajā audiokasetes formātā.