Madonas estrādē notiks grandiozākais šlāgerfestivāls Latvijā

30. jūlijā pulksten 17 Madonas estrādē notiks grandiozākais šlāgerfestivāls Latvijā "LR2 Zelta šlāgeris", kurā pirmo reizi uz vienas skatuves uzstāsies 35 country un šlāgermūzikas grupas, kā arī dažādi šlāgerizpildītāji.

Latvijas Radio 2 kopā ar Latvijas Šlāgerkanālu un Madonas novada pašvaldību organizē grandiozu šlāgerfestivālu. Tik apjomīgs pasākums Latvijā būs pirmo reizi.

Kopējais šlāgerfestivāla raksturojums balstīts uz latviešu tradicionālajām vērtībām, kas sevī ietver etniskās tradīcijas, ģimenes saites, draudzības un mīlestības jūtas, dziesmas un dejas burvību, kā arī vispārēju jautrību. Festivāla gaitā klausītāji varēs balsot par savu mīļāko dziesmu, bet noslēgumā paredzēta pirmo trīs vietu ieguvēju apbalvošana.

Festivāls paredzēts sešustundu garumā, pēc kura būs balle līdz rīta gaismai kopā ar grupām Apvedceļš, Bruģis, Jūrkant, kā arī LR2 DJ Kaspars MAURIŅŠ. Tāpēc festivāla organizatori ir nodrošinājuši apmeklētājiem arī telšu vietas.

Izklaide

Veikalu plauktos nonākusi nošu grāmata, kuras lappuses sola aizraujošus mirkļus ģitārspēles entuziastiem – gan profesionāliem mūziķiem, gan iesācējiem. Grāmatas autors ir pašmāju ģitārvirtuozs Mārcis Auziņš, un tā ir vēl viens solis ceļā uz šī mūzikas žanra pilnveidošanu Latvijā.

Svarīgākais